Trendyol Süper Lig'de Göz Dolduran Çekişme
Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında oynanan Galatasaray - Eyüpspor maçı, 2-2'lik eşitlikle sona erdi. Karşılaşma, her iki takımın da sergilediği etkileyici mücadele ile futbolseverlere unutulmaz anlar yaşattı.
Maçın Öne Çıkan Anları
Maçın 47. dakikasında Galatasaray öne geçti. Sara'nın ceza sahası dışı sağ çaprazdan yaptığı ortada, penaltı noktası civarında bulunan Osimhen, kafayla topu Sallai'ye indirdi. Sallai'nin düzgün vuruşu ile Galatasaray 2-1 öne geçti.
53. dakikada Galatasaray'da Yunus Akgün, savunmanın arkasına sarkan Osimhen'e pas attı. Osimhen, ceza sahasına girdikten sonra Barış Alper Yılmaz'a pas verdi ancak kaleci Berke gole izin vermedi.
70. dakikada Mertens'in sağ kanattan yaptığı ortada Sallai, altıpas gerisinden topu kafa ile vurmaya çalıştı fakat Berke bu şutu da kurtardı.
71. dakikada Eyüpspor, beraberliği sağladı. Taşkın İlter'in uzun pasında topla buluşan Ampem, ceza sahasının sol çaprazından topu filelere gönderdi: 2-2.
Maç boyunca birçok fırsattan yararlanamayan Galatasaray, 80. dakikada Sara'nın serbest vuruşunda Metehan Baltacı'nın kafa vuruşunu Berke yine başarılı bir şekilde kontrol etti.
87. dakikada Osimhen'in topuk pasında Kerem Demirbay'ın ceza sahası sol çaprazından çektiği şutta, Berke topu bir kez daha kurtardı.
Son dakikalarda Ziyech'in köşe vuruşunda Osimhen, altıpasın içindeki Batshuayi'ye kafa ile topu indirdi. Ancak Batshuayi'nin vuruşu da kale direğinin üstünden auta gitti.
Karşılaşma, her iki takımın da çabalarına rağmen 2-2'lik sonuçla sona erdi.
Bu İçeriğimiz kaynak olarak Anadolu Ajansını kullanmıştır ve haberport.com editör ekibimiz tarafından derlenmiştir.