Gaziantep FK, Galatasaray Maçı Hazırlıklarını Devam Ettiriyor
Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında 3 Şubat Pazartesi günü sahasında Galatasaray ile yapacağı önemli maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Selçuk İnan yönetimindeki antrenman, toplamda 1 saat 10 dakika sürdü.
Koordinasyon ve Pas Organizasyonları Üzerine Çalışıldı
Isınma ve koordinasyon çalışmaları ile başlayan idman, daha sonra pas organizasyonları üzerine yoğunlaştı. Kırmızı-siyahlı ekibin yeni transferi İzzet Ali Erdal, ilk antrenmanına çıkarak takımla beraber çalışmalara katıldı.
Gaziantep FK, yarın gerçekleştireceği antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.
Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında 3 Şubat Pazartesi günü sahasında Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.
Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında 3 Şubat Pazartesi günü sahasında Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.