DOLAR
42,88 0%
EURO
50,49 0%
ALTIN
6.251,62 0%
BITCOIN
3.764.705,16 -0,28%

Başkale'de Yoğun Kar: 4 Yerleşim Yolu Kapandı, Araçlar Kara Gömüldü

Van'ın Başkale ilçesinde yoğun kar yaşamı olumsuz etkiledi; dört kırsal mahalle yolu ulaşıma kapandı, şehir merkezinde 20 cm, yüksek kesimlerde 1 metreyi aşan kar var.

Yayın Tarihi: 28.12.2025 09:17
Güncelleme Tarihi: 28.12.2025 09:18

Başkale'de Yoğun Kar: 4 Yerleşim Yolu Kapandı, Araçlar Kara Gömüldü

Başkale'de Yoğun Kar: Araçlar Kara Gömüldü, 4 Yerleşim Yolu Kapandı

Kar kalınlığı şehir merkezinde 20 cm, yüksek kesimlerde 1 metreyi aştı

Van'ın Başkale ilçesinde akşam saatlerinden itibaren etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi.

Kar yağışı nedeniyle ilçede birçok araç kar altında kaldı, ulaşımda aksamalar yaşandı. 4 kırsal mahalle ve mezra yolu ise ulaşıma kapandı.

İlçede ölçülen kar kalınlığının şehir merkezinde 20 santimetre, yüksek kesimlerde ise 1 metreyi geçtiği bildirildi.

Karayolları ve belediye karla mücadele ekipleri, kapanan mahalle ve mezra yollarını yeniden ulaşıma açmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yoğun kar yağışı, dün akşam saatlerinden itibaren sürücülere de zor anlar yaşattı.

VAN'IN BAŞKALE İLÇESİNDE ETKİLİ OLAN YOĞUN KAR YAĞIŞI NEDENİYLE ARAÇLAR KAR ALTINDA KALIRKEN, 4...

VAN'IN BAŞKALE İLÇESİNDE ETKİLİ OLAN YOĞUN KAR YAĞIŞI NEDENİYLE ARAÇLAR KAR ALTINDA KALIRKEN, 4 YERLEŞİM YERİNİN YOLU İSE ULAŞIMA KAPANDI.

VAN'IN BAŞKALE İLÇESİNDE ETKİLİ OLAN YOĞUN KAR YAĞIŞI NEDENİYLE ARAÇLAR KAR ALTINDA KALIRKEN, 4...

Yazar
EDİTÖR

Mert Yılmazer

7 yıllık deneyime sahip. Özellikle İstanbul'daki adliye ve polis haberleri konusunda uzmanlaşmış, sıcak haber takibinde hızlı reaksiyon gösteren orta kıdemli editör. Şehir haberciliği ve belediye gündemlerine hakimdir.