Bitlis'te yoğun kar: Polis ekipleri mahsur kalan sürücülere müdahale etti
Kara saplanan araçlar kar kürekleriyle kurtarıldı
Bitlis’te etkili olan yoğun kar yağışı kent genelinde ulaşımı olumsuz etkiledi; bazı sürücüler yolda mahsur kaldı.
İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil Şube Müdürlüğü ekipleri, kara saplanan otomobillerin önündeki karları kar kürekleri ile temizleyerek araçları çıkardı ve sürücülere yardımcı oldu.
Sürücüler, kendilerine yardım eden polis ekiplerine teşekkür ederken yetkililer, sürücüleri kış şartlarına uygun lastik kullanmaları, hızlarını düşürmeleri ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı.
BİTLİS’TE YOĞUN KAR YAĞIŞI, KENT GENELİNDE HAYATI OLUMSUZ ETKİLERKEN BAZI SÜRÜCÜLER YOLDA MAHSUR KALDI. KARLA KAPLANAN VE BUZLANMANIN ETKİLİ OLDUĞU GÜZERGÂHLARDA İLERLEMEKTE ZORLANAN ARAÇLAR KARA SAPLANDI.