Şanlıurfa'da 29 Aralık'ta Kar Tatili — Halfeti ve Birecik Hariç
Valilikten uyarı: Kar ve muhtemel buzlanma
Şanlıurfa Valiliği, yarın sabahtan itibaren beklenen kar yağışı ve oluşabilecek buzlanma nedeniyle tedbir amaçlı karar alındığını duyurdu.
Açıklamaya göre, Halfeti ve Birecik ilçeleri hariç, il genelindeki tüm eğitim kurumlarında 29 Aralık Pazartesi günü 1 gün süreyle eğitime ara verilecek.
Karar kapsamında, kamu kuruluşlarında görev yapan engelli ve kronik rahatsızlığı bulunan personel ile hamileler de aynı gün için idari izinli sayılacak.
Valilik, söz konusu tedbirin özellikle ulaşımda oluşabilecek olumsuzluklara karşı alındığını belirtti.
ŞANLIURFA VALİLİĞİ, YARIN BEKLENEN KAR YAĞIŞI VE MUHTEMEL BUZLANMA NEDENİYLE HALFETİ VE BİRECİK İLÇELERİ HARİÇ İL GENELİNDEKİ OKULLARDA EĞİTİME 1 GÜN SÜREYLE ARA VERİLDİĞİNİ AÇIKLADI.