Mersin'de Lise Öğrencileri TOGG'u Yakından İnceledi
Nurettin Topçu Anadolu Lisesi'nde Yerli Malı Haftası etkinliği
Mersin’de lise öğrencileri, okul bahçesine getirilen Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG'u yakından inceleme fırsatı buldu.
"Tüketime değil, üretime dayalı Yerli Malı Haftası" kapsamında düzenlenen etkinlikte, Nurettin Topçu Anadolu Lisesi öğrencileri, milli teknoloji hamlesinin en önemli ürünlerinden biri olan TOGG'a yoğun ilgi gösterdi.
Okul Müdürü Faruk Temel, öğrencilerin milli, manevi ve kültürel değerler konusunda bilinçlendirilmesinin önemine dikkat çekti ve şunları söyledi: "Yerli Malı Haftası çerçevesinde, Türkiye’nin milli teknoloji hamleleri doğrultusunda üretilen araçlardan biri olan TOGG’u öğrencilerimize tanıttık. Onları milli gururumuzla buluşturmanın heyecanını yaşadık"
Temel, bu tür etkinliklerin devam edeceğini vurgulayarak, "Milli TOGG aracımızı okula getirerek öğrencilerimize yakından görme ve tanıma imkanı sunduk. Ülkemizin geleceğine yön veren projeleri, yatırımları ve teknolojik gelişmeleri öğrencilerimize aktarmayı sürdüreceğiz. Bir sonraki etkinliğimizde ise ’Yeşil Vatan’ projesi kapsamında yerli ağaç dikimi olacak" ifadelerini kullandı.
MERSİN’DE LİSE ÖĞRENCİLERİ OKUL BAHÇESİNE GETİRİLEN TÜRKİYE’NİN İLK YERLİ VE MİLLİ OTOMOBİLİ TOGG’U YAKINDAN İNCELEME FIRSATI BULDU.