DOLAR
42,6 -0,02%
EURO
50,19 -0,74%
ALTIN
5.833,55 -0,67%
BITCOIN
3.814.417 3,09%

Adana'da barda silahlı saldırı: Solist Kenan Arslan hayatını kaybetti

Adana'da bir barda çıkan silahlı olayda barın solisti ve ortağı Kenan Arslan (42) yaşamını yitirdi; iki kişi gözaltında, asıl şüpheli aranıyor.

Yayın Tarihi: 11.12.2025 12:17
Güncelleme Tarihi: 11.12.2025 12:36

Adana'da barda silahlı saldırı: Solist Kenan Arslan hayatını kaybetti

Adana'da barda silahlı saldırı: Solist Kenan Arslan hayatını kaybetti

Olayın gelişimi

Adana'nın Seyhan ilçesi Çınarlı Mahallesi Ziyapaşa Bulvarı'ndaki bir barda gece saatlerinde çıkan olayda, barın solisti ve ortağı Kenan Arslan (42) silahla vurularak hayatını kaybetti.

İddiaya göre, ismi öğrenilemeyen bir müşteri barda taşkınlık çıkardı. Uyarıda bulunan bar ortağı ve solist Kenan Arslan, taşkınlığa devam eden şahsı mekândan çıkardı. Olay yerinden ayrılan kişi, bir süre sonra arkadaşlarıyla birlikte tekrar bara geldi.

Çatışma ve müdahale

Çıkan olayda Kenan Arslan ile A.D. silahla vuruldu. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin müdahalesiyle Adana Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Kenan Arslan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Diğer yaralının ise ayağına isabet eden kurşunla yaralandığı öğrenildi.

Soruşturma

Polis ekipleri olayla ilgili olarak H.Ç. ve B.D.'yi gözaltına aldı. Olayın asıl şüphelisinin ise halen arandığı bildirildi.

ADANA’DA BARIN SOLİSTİ VE ORTAĞI OLAN KİŞİ, TAŞKINLIK ÇIKARAN BİR MÜŞTERİ TARAFINDAN UĞRADIĞI...

ADANA’DA BARIN SOLİSTİ VE ORTAĞI OLAN KİŞİ, TAŞKINLIK ÇIKARAN BİR MÜŞTERİ TARAFINDAN UĞRADIĞI SİLAHLI SALDIRI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ.

ADANA’DA BARIN SOLİSTİ VE ORTAĞI OLAN KİŞİ, TAŞKINLIK ÇIKARAN BİR MÜŞTERİ TARAFINDAN UĞRADIĞI...