Hatay'da Motosiklet Akrobasi Şovu: Z.Ş.'ye 15 bin 112 TL Ceza, Ehliyeti Daimi İptal
Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince; trafik güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalar aralıksız sürüyor.
Olayın Detayları
İskenderun ilçesinde farklı motosikletlerin ön kaldırma, akrobasi hareketler yapma, saygısızca araç kullanma ve plakayı kapatma görüntülerinin sosyal medyada paylaşılması üzerine polis ekipleri harekete geçti.
Görüntüleri paylaşan motosiklet sürücüsü Z.Ş. hakkında çeşitli maddelerden toplam 15 bin 112 TL cezai işlem uygulandı.
Sonuç ve Yasal Süreç
Ayrıca şahsın sürücü belgesi daimi olarak iptal edildi ve trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek suçundan gerekli adli işlem yapıldı.
HATAY'DA MOTOSİKLETLE AKROBASİK ŞOV YAPARAK SOSYAL MEDYADA PAYLAŞAN ŞAHSA 15 BİN TL CEZAİ İŞLEM UYGULANIRKEN, SÜRÜCÜ BELGESİ DAİMİ OLARAK İPTAL EDİLDİ.