Kapıkule Sınır Kapısı'nda gerçekleştirilen bir operasyonda, 30 kilo 246 gram skunk uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili olarak iki zanlı tutuklandı.
Edirne Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde taşıdığı tespit edilen V.U. isimli sürücünün kullandığı tırı sınır kapısından geçtiği esnada durdurdu. Yapılan detaylı arama sonucunda, tırda 30 kilo 246 gram skunk bulundu.
Polis ekipleri, V.U. ile birlikte uyuşturucuyu teslim almaya geldiği değerlendirilen M.Y. ve A.K.'yi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahısların emniyetteki işlemlerinin ardından, V.U. ve M.Y. Edirne Adliyesine sevk edilerek tutuklandı, A.K. ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.
Bu gelişme, narkotik suçlarla mücadele konusunda kararlılığın devam ettiğini gösteriyor.
Kapıkule Sınır Kapısı'nda bir tırda 30 kilo 246 gram skunk ele geçirildi, 2 zanlı tutuklandı.