Trabzon'da gerçekleştirilen üzücü bir olayda, CHP İl Gençlik Kolları standında görevli olan Fikret Ayartepe, bıçakla yaralandı. Yaralama olayının ardından aynı gün içerisinde gözaltına alınan Bilal Gökalp’in emniyetteki işlemleri tamamlandı.
Sağlık kontrolünden geçirilen zanlı, daha sonra adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet savcılığındaki sorgusunun ardından Trabzon 2. Sulh Ceza Hakimliği'ne çıkarılan Gökalp, burada taksirle yaralama suçlamasıyla tutuklandı.
Olayın hemen ardından CHP İl Başkanı Mustafa Bak, Trabzon Adliyesi önünde yaptığı açıklamada, “Dün yaşanan bu üzücü olay, demokrasi mücadelesi veren bir hareketimize yönelik hain bir saldırıdır. Saldırganın tutuklanması, kamuoyu açısından rahatlatıcı bir karar olmuştur. Ancak vicdanen tatmin olmasak da bu karar, benzer girişimlerin önlenmesi açısından önemlidir.” ifadelerini kullandı.
Trabzon'da, dün CHP İl Gençlik Kolları standındaki görevliyi bıçakla yaralayan zanlı tutuklandı.
Trabzon'da, dün CHP İl Gençlik Kolları standındaki görevliyi bıçakla yaralayan zanlı tutuklandı.