Atıcılıkta Heyecan Doruğa Ulaşıyor
Hırvatistan'ın Osijek kentinde yarın başlayacak olan Avrupa Havalı Silahlar Şampiyonası, atıcılık tutkunlarını bir araya getirirken, olimpiyat madalyalı sporcular da mücadeleye katılacak. 12 milli sporcunun yer alacağı bu üst düzey organizasyonda madalyalar büyükler kategorisinde sahiplerini bulacak.
Türkiye'nin Milli Sporcuları
Türkiye Atıcılık Federasyonu'nun duyurusuna göre, organizasyonun ilk gününde antrenman atışları gerçekleştirilecek. Müsabakalar ise 9 Mart Pazar günü başlayacak. Türkiye'yi temsil edecek sporcular arasında, olimpiyat ikincisi Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda Tarhan gibi önemli isimler bulunuyor.
Müsabakalar ve Kategoriler
Türkiye'yi bu organizasyonda temsil edecek milli atıcılar ve kategorileri ise şöyle:
- 10 metre havalı tabanca: Yusuf Dikeç, İsmail Keleş, Buğra Selimzade, Mustafa İnan, Adnan Efe Uçar, Şevval İlayda Tarhan, Şimal Yılmaz, Esra Bozabalı
- 10 metre havalı tüfek: Mert Nalbant, Damla Köse, Şule Nur Tekeli, Elif Berfin Altun
Müsabakaların sona ereceği tarih ise 12 Mart Çarşamba olarak belirlendi. Tüm gözler şimdi, milli sporcularımızın elde edeceği başarıda.